Tilbake til hverdagen

tirsdag 07 april 2015 0 Permalink 4

Idag startet hverdagen igjen, og det var så deilig. Selv om det er aldri så godt med ferie, så er det noe med disse hverdagene, altså. Det er tross alt det som er livet. Derfor er det utrolig viktig å bruke hverdagene riktig. Ikke kast dem bort på autopilot, dårlige vaner, negative tankemønstre og menigsløse ting. Bruk heller disse verdifulle dagene på noe du tjener på i lengden. Fyll dem med gode vaner, riktig fokus, verdi, mening, optimisme og ikke minst hverdagslykke! Bygg en livsstil som er tilpasset deg og ditt behov, og som underbygger det livet du ønsker å leve. En livsstil du ikke trenger å ta ferie fra.

create a life you don't need a vacation from

For å gjøre starten på hverdagen enklere for meg selv, hadde jeg forberedt det jeg kunne allerede i går kveld. Slik at alt var klart og tilrettelagt for idag. Antrekket var allerede plukket ut og lagt frem, kaffen var klar med et enklet trykk og chiagrøten hadde fått gogjort seg over natten, slik at den var spiseklar når det passet meg. I tillegg var jobbvesken ferdigpakket og satt pent frem i gangen. Jeg skal innrømme at morgenen sjeldent er så forberedt og tilrettelagt som denne, men herregud, for en lettvint start på dagen! Og enda bedre, det tok ikke mer enn 5 minutter av kvelden min. Vinn-vinn, der altså! Etter en så herlig start på dagen, kunne jeg ikke annet enn å gjenta dette idag. Så nå kan jeg ta kvelden med god samvittighet, mens jeg gleder meg til en like deilig morgendag.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *