Jeg er en kreativ og lidenskapelig sjel med altfor mange ønsker, drømmer og mål. Som person blir jeg lett motivert og inspirert. Jeg er åpen, nysgjerrig og engasjert, og ikke minst optimistisk. Jeg er svært opptatt av å utvikle meg som menneske og ønsker å leve mitt beste liv. Derfor er jeg i konstant utvikling og lever for å lære. For meg handler det om å gjøre drømmer til virkelighet og drive med det jeg brenner for. Ellers er jeg impulsiv og eventyrlysten, liker å utforske, oppleve og eksprimentere, tar ting som det kommer, og er ganske flink til å leve i nået. Jeg er sta når jeg har bestemt meg, og når jeg virkelig vil noe så har jeg en viljestyrke som kan flytte fjell (noe den har gjort opptil flere ganger). For selv om jeg har møtt motgang i livet, så er jeg en person som vet at det må gå an! 
 

Bilde av meg

 

M

itt navn er Ida Charlotte Helberg og jeg har vært med på livets karusell i 24 år. Jeg holder til i Porsgrunn med samboer og to hunder. Vi bor i et eldre murhus som vi ønsker å forvandle til det ultimate drømmehjemmet. Har allerede fått på plass drømmekjøkkenet etter et helt år med blod, svette og tårer. Jeg er utdannet grafisk designer, har en sterk estetisk sans og et godt øye for det visuelle. Design har alltid vært en av mine største lidenskaper, så jeg har naturligvis interessen for både interiør, mote og styling. I løpet av de siste årene har jeg blitt veldig bevisst egen helse, for ikke å snakke om fordelen av både kosthold og trening. Dette har blitt en stor del av livsstilen min. I tillegg er selvutvikling noe jeg begynte å interessere meg for i tidlig alder, og som har hatt mye å si for utviklingen min. En nødvendighet for å kunne vokse som menneske, etter min mening.
Og jeg elsker å skape, enten det er det ‘perfekte’ antrekket, drømmehjemmet, den ultimate livsstilen, eller et lite øyeblikk hverdagslykke. Det er dette jeg brenner for.
 
Typisk meg: Jeg hater å legge meg, men elsker å sove. Er ekstrem til å slumre mens jeg overbeviser meg selv om at jeg kan sove lenger, noe jeg ikke kan. Jeg er definitivt avhengig av morgenkaffe, dagdrømmer og inspirasjon. Og blir alltid mest kreativ på kvelden. Jeg kan ofte virke distansert, og har ikke antall på hvor ofte jeg har glemt enten mobil, lommebok eller nøkler. Jeg er ekstremt glad i å reise og å oppleve verden, andre kulturer og nye utsikter. Slappe av gjør jeg best ved å ligge pal på en strand, med tærne i sanden, bølgene i bakgrunn mens solen steker på ryggen. Jeg digger å svømme, aller helst under vann og kunne helst badet dagen lang. Jeg elsker dyr, er født og oppvokst med det og kunne aldri levd uten. Jeg har blitt ordentlig glad i livet, lært meg å ta ansvar for egen lykke og er alltid på utkikk etter det som er vakkert her i verden. Og når jeg får servert en skikkelig god rødvin, blir verden plutselig litt bedre.

 

Fun fact: Noe du kanskje ikke hadde trodd om meg, er at jeg har skikkelig bildilla. Jeg elsker alt fra veteraner til superbiler og det bruser i blodet når jeg hører motorene brøle. Dette er både medfødt og plantet inn med teskje fra jeg var liten. Og man blir ikke akkurat mindre preget av å komme fra et såpass bilentusiastisk sted som Skien! Jeg elsker å studere detaljer i karosseri og interiør, lytte til den deilige lyden av motor, og kunne godt tenkt meg å skru, men mest av alt: jeg elsker å kjøre bil! Jeg kan fint kjørt i timesvis alene mens jeg hører på musikk og synger av full hals. Da koser jeg meg skikkelig – kan til og med hende jeg drømmer at jeg er Michael Schumacher!

 
Men nok om meg, nå har du fått et lite inntrykk av hvem jeg er. Det er fint om du kan møte meg med raushet og ikke ta ting så alvorlig. Takk for at du tittet innom, ha en strålende dag!