Jeg ønsker å være en gledesspreder som omfavner livet med entusiasme, ser verden med optimistiske øyne og sprer små glimt av hverdagslykke. Samtidig ønsker jeg å vektlegge viktigheten av både kosthold og trening, fordelen av personlig utvikling, og dele innslag av omgivelser og ytre faktorer. Det handler om å finne en balanse mellom det ytre og det indre. 

L

ifestylisten er en livsstilsblogg med fokus på økt livskvalitet og livsglede. Det handler om  å style livet slik man ønsker å leve, fra innsiden og ut. For ja, det er verdt å ta ansvar for egen lykke! Veien til en bedre hverdag starter med å være en bevisst skaper av eget liv. Det er viktig å finne balansen mellom det ytre og det indre. Lifestylisten er derfor en fin blanding av lidenskap for det visuelle og brennende fokus på indre velvære. 
Jeg tar naturligvis utgangspunkt i min egen livsstil. Og jeg ønsker å ta et oppgjør med livet, for å få en bedre hverdag med gode hverdagsrutiner, høyere energinivå, mer overskudd og økt livskvalitet. Jeg er ikke ute etter noen raske snarveier, det er varige endringer jeg vil ha. En ny og forbedret livsstil. Det er ikke akkurat en hemmelighet at kosthold og trening har mye å si for energinivå, overskudd og livskvalitet. Så sammen med ytre faktorer som interiør og mote, har jeg tenkt til å style livet slik jeg selv ønsker å leve, fra innsiden og ut. Grunnen til at jeg tar med ytre faktorer, er mye fordi det er lideskapelig interesser, men også fordi det har så stor påvirkningskraft at det kan påvirke hvordan man har det inni seg. Og jeg ser ingenting galt i å ha et liv som ser bra ut på utsiden, så lenge det føles bra på innsiden!
Jeg har valgt å ta ansvar for egen lykke og gjør mitt for å leve mitt beste liv! 
Personlig synes jeg det er altfor mye fokus på det negative, altfor mange tilhengere av janteloven, og altfor mange som skylder sin egen ulykke på alle andre. Jeg tror verden kan bli  mye bedre om flere velger å ha det ordentlig bra med seg selv, og det livet man lever. Men det gjelder å gjøre det man selv kan for å få det bedre. Lifestylisten ønsker derfor å bidra til en positiv endring, ved å sette fokus på optimisme og økt livskvalitet. Målet er å inspirere og motivere flere til å ta ansvar for eget liv, og egen lykke. Drømmen er å skape et feelgood samfunn med mennesker som løfter hverandre opp. For dette er en blogg med høye ambisjoner om å gjøre verden en smule bedre. Du vil garantert tjene på å være en optimist, som leter etter lyspunktene og speider etter det som gjør livet så herlig! Så her gjelder det å sette hverdagslykke på agendaen, og tilrettelegge for mer av det som gjør deg glad. ♥

 Livet er faktisk helt fantastisk, om du velger å legge merke til hvor fantastisk det faktisk er. 
Sist, men ikke minst: 
Jeg må bare fortelle deg hvor glad og takknemlig jeg er for at du tok turen innom! Du skal vite at jeg vil gjøre mitt beste for at du får en fin opplevelse. Jeg håper nemlig at dette er en plass du kan komme tilbake til for å få inspirasjon og motivasjon i hverdagen. Ha en strålende dag!